Η συνταγή της ημέρας: Pasta Flora με μαρμελάδα φράουλα

Συντάχθηκε από στο 14 Αυγούστου 2018

#tsoulotip: Καλό θα ήταν όταν ζυμώνουμε τη ζύμη της τάρτας να φοράμε γάντια μιας χρήσης για να μη μεταφέρουμε θερμοκρασία στο βούτυρο και μαλακώσει.

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης έχει μια εξαιρετική πρόταση για μία απολαυστική καλοκαιρινή συνταγή.

ΥΛΙΚΑ

140 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια

100 γρ. ζάχαρη άχνη

2 αυγά και έξτρα 1 κρόκο για το άλειμμα της ζύμης

Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Πηγη: http://www.newsbomb.gr


Current track

Τίτλος

Artist