Η συνταγή της ημέρας: Μοσχαράκι λεμονάτο

Συντάχθηκε από στο 5 Δεκεμβρίου 2018

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης ετοιμάζει μία υπέροχη συνταγή.

ΥΛΙΚΑ

1500 γρ. Μοσχαρίσιο κιλότο, σε χοντρά κομμάτια
900 ml Νερό
120 ml Χυμό λεμονιού
100 ml Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια, χοντροκομμένα
2 Σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες
2 Φύλλα δάφνης
2 σκελίδες σκόρδο
1 Πράσο, χοντροκομμένο
1 Ζωμό κοτόπουλο, σε μορφή gel
1 κ.γ. Μπούκοβο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Για το δέσιμο της σάλτσας:
30 γρ. Βούτυρο
25 γρ. Αλεύρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Πηγη: http://www.newsbomb.gr


Current track

Τίτλος

Artist